Produkten van het agrarisch bedrijf: limoncello, olie en wijn.

 

De produkten van Villa Belpaese zijn direct bij het landhuis te koop. Mocht u nou net even niet in de buurt zijn, en toch heel graag willen genieten van de overheerlijke biologische olijfolie extra vierge, van de Montepulciano d'Abruzzo wijn, of van de andere lekkernijen uit Abruzzo? Dan kunt u dit ook via deze website bestellen! Dan sturen we het gewoon naar u thuis op!

Smaken uit Abruzzo, gedeeld in Nederland...

Met deze webshop willen wij de heerlijkheden die we in de Abruzzo hebben ontdekt, graag met jullie delen. De Abruzzo is nog niet zo bekend, maar levert een groot gedeelte van de italiaanse heerlijkheden! Olijfolie, wijnen, truffels en likeuren. 

Biologische producten.

De produkten zijn allemaal biologisch, en worden op de azienda in de Abruzzo gemaakt. De Abruzzo heeft zonnige heuvels waar zowel de wijnranken als de olijfbomen het geweldig goed doen. De smaak van de zon en de aarde is dan ook de proeven in de produkten. Alle produkten zijn biologisch, puur natuur zonder toevoegingen.

Olijfolie, wijn en likeuren.

De olijfolie wordt gemaakt van de leccino olijf. Een heerlijke milde smaak. Aan te raden voor over de salade, bij brood, pizza of over pastagerechten. Biologisch, extra vierge, en van de eerste koude persing.... Ook de wijn, montepulciano d'Abruzzo, is van een zeer goede kwaliteit. Een lekkere en toegankelijke wijn met veel smaak. Ook de likeuren worden lokaal gemaakt, altijd van biologische ingredienten. Onbespoten citroenen, mandarijnen of van de wortel van de zoethoutplant...

Hoe wordt de olijfolie gemaakt?

Heb je dat altijd al willen weten? Kom dan eind oktober naar onze olijfpluk retraite en maak het zelf mee!! Of download de brochure van ons productieproces.... 

 

Productieproces Olijfolie
Hoe wordt onze olijfolie gemaakt??
productieproces olijfolie Villa Belpaese in beeld.pdf (8.05MB)
Productieproces Olijfolie
Hoe wordt onze olijfolie gemaakt??
productieproces olijfolie Villa Belpaese in beeld.pdf (8.05MB)
Onze webshop "Smaken uit Abruzzo":